Skiltgjenkjenningssystem -  iverksettelse 1.november 2023

Skiltgjenkjenningssystem - iverksettelse 1.november 2023

Som vi tidligere har informert om har Østby Utmarkslag SA nå montert det nye skiltgjenkjenningssystemet inn til vårt hytteområde. Iverksettelse vil bli 01.11.2023.

 

Det er viktig at alle hytteeierne registrerer abonnementet med kjøretøyenes kjennetegn. Hvis dette ikke er registrert pr. 01.11.2023 vil dere bli fakturert kr 60,- ved passering.

 

Registrering gjøres ved å logge seg inn på youpark.no


SE KOMPLETT BRUKERVEILEDNING

 

I boks 3 ser en hvordan dere logger inn og registrerer Min side.

I boks 4 ser en hvordan abonnementet kjøpes, Hytteeierne skal ikke kjøpe abonnement, men dere må likevel trykke på kjøpknappen. Så finner dere abonnementstypen for Østby Utmarkslag og det for hytteeierne som gir gratis abonnement for inntil 5 kjøretøy. Vi ber om at dere i kommentar-rubrikken oppgir hytte nr. Kjøretøyene legges deretter inn og lagres.

Utmarkslaget får deretter epost fra YouPark portalen. Etter at vi har bekreftet at dere er hytteeier får dere epost tilbake fra YouPark portalen om at abonnementet er operativt.

 

Hvis dere trenger hjelp til registrering kan dere kontakte Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,  telefon 47 70 07 00, eller Tove Skoglund i Utmarkslaget på telefon 477 05 076.

logofooter hvit

 

Landsvegen 27
2423 Østby

 

E-post: ou@ostby-utmarkslag.no
Telefon: 94 15 90 00

 

Nettsiden er laget og driftet av glåme