Brøyteinformasjon \ brøytestikker

Informasjon vedrørende brøyting.

 

 

Vedrørende prioritert brøyting

For å sikre at prioritert brøyting kan bli utført best mulig til dere ankommer hytta, er det lurt at dere gir litt ekstra informasjon.

Når dere er inne på Bestill Prioritert brøyting, så kan dere nå skrive mer nøyaktig tidspunkt for ankomst og eventuelt også når dere forlater hytta i feltet som heter "kommentar" .

 

Brøytestikker

Det er veldig mange innkjøringer til hyttene hvor det ikke er satt ut brøytestikker, dette gjør det vanskelig og foreta en god brøyting. I mange tilfeller er det dårlig sikt og umulig å se kanter eller konturer. I noen tilfeller klarer vi rett og slett ikke å brøyte, da det ikke er noen holdepunkter/ stikker.

Det er hytteeiers ansvar å sette ut disse.

Det trenger ikke å være veldig tett med stikker, men disse skal markere hindringer som, kanter, steiner, stubber, trapper, andre hindringer, og eventuelle tanker. Selvfølgelig bredden på veien.
Disse må også settes opp slik at de står godt, skal stå rett, og ikke heller innover. Da blir de nedkjørt og er ikke til noen hjelp. Traktoren med freser trenger ca 3,5 meter i bredden.

Brøytestikker er satt ut ved garasjen i Ryskdalen, og ved Solberglivegen nedfor krysset til Måltrostvegen.

Dette er meget viktig for å kunne foreta en sikker og god brøyting til beste for oss alle.